

☘ Pediko firması olarak, Ankara Yenimahalle’de bulunan Gazi Üniversitesi Anaokulu için özel tasarım deniz temalı galoşluk ve vestiyer uygulamalarını başarıyla tamamladık.
☘ Çocukların hayal gücünü destekleyen; canlı renkler, eğlenceli deniz figürleri ve ergonomik detaylarla hazırlanan ürünlerimiz, okul giriş alanına hem düzen hem de neşeli bir görünüm kazandırdık.
☘ Dayanıklılık ve kullanım kolaylığı ön planda tutularak üretilen bu uygulamalar, okul öncesi eğitim ortamlarına estetik ve fonksiyonel çözümler sunmaktadır.
☘ Bu süreçte bizlere duydukları güven ve iş birliği için Gazi Üniversitesi Anaokulu Okul İdaresine teşekkür ederiz, çocuklarımız için daha güzel ve güvenli alanlar oluşturmaya devam edeceğimizi memnuniyetle belirtiriz.
☘Mutluluklar Pediko’dan.